Kjøttdeigrull

20151201_145100_resizedDet er ikke alle som liker kjøttrull og sylte, men de aller fleste liker kjøttdeig, og da kan en kjøttdeigrull være nettopp den rullen som faller i smak.

INGREDIENSER:

1 kg kjøttdeig

2 ts salt

1 ts pepper

2 ts kjøtt og grillkrydder (evt. piffikrydder)

2 store løk

FREMGANGSMÅTE: Finhakk løken og bland godt sammen med kjøttdeig og krydder.

Legg blandingen i kraftig matpapir og pakk sammen til pølseform. Evt. surr med en hyssing rundt slik at pølsen holder formen.

SALTLAKE:  1 desiliter salt utrørt i 1 liter varmt vann. Avkjøles og ha deretter kjøttdeigrullene i laken. La stå kaldt i to dager.

Kok rullen ca. 1 time (ikke fosskoke).

Jeg liker å legge rullen under litt press imens den kjølner, da blir den litt mer kompakt.

Serveres på skive, gjerne sammen med majones, rødbeter eller syltet agurk. Smaker kjempegodt!20151201_143702_resized

 

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s